van Utrechtweg 146 - 150
Krimpen aan den IJssel
Nederland
Tel. 0180-590184
E-mail: info@transtec.nl
Wharfedale

Wharfedale

Wat maakt een luidspreker een goede muziekweergever?

Ook al lopen de meningen uiteen, Peter Walker --de oprichter van ons zusterbedrijf QUAD-- omschreef het heel goed toen hij zei dat je er precies datgene wat je erin stopte ook weer uit moest krijgen. Dit vertaalde zich de beroemde QUAD-slogan: "The closest approach to the original sound".

De perfecte luidspreker laat je genieten van een plekje in de concertzaal of de studio waar de opname plaatsvond. Hij moet goed detailleren, subtiliteit paren aan accuratesse, en een breed klankspectrum bieden - maar bovenal moet hij realistisch klinken. Alle luidsprekers in deze sectie vormen een "pretty good approach" van dit ideaal. En dat terwijl ze verbazingwekkend betaalbaar zijn!

Wharfedale luidsprekers bieden aantrekkelijke prestaties in elke prijsklasse en komen van een company die al ruim 80 jaar actief is in de frontlinie van audio engineering.

Wharfedale Diamond200 serie

De Wharfedale Diamond luidsprekers kennen een lange geschiedenis van succes. Naast de overweldigende successen van de Diamond10 en Diamond100 reeks mogen we nu de Diamond200 serie verwelkomen. Alle Wharfedale Diamond modellen staan bekend om hun uitzonderlijk goede prijs/prestatie verhouding wat dan ook meerdere malen is bekroond door diverse media, waaronder Whathifi met een 5-star review.

Het nieuwe Wharfedale Diamond200 design is strakker dan ooit! De behuizing is hoekig en op meerdere punten inwendig versterkt om kastresonanties te minimaliseren. Het front is voorzien van een hoogglans afwerking en elke weergever, zowel tweeter als woofer heeft zijn eigen grille. U kunt de Diamond200 serie herkennen door de aluminium randafwerking om de weergevers, pure luxe.

Op het gebied van technologie zijn er ook diverse nieuwe technieken en materialen toegepast zoals we die ook kennen uit bijvoorbeeld de Wharfedale Jade serie. De Kevlar woofers zijn verstevigd en stugger gemaakt door de toepassing van glas in de woofers. Het gevolg is een een strakker geluidsbeeld. Na vele uren luistertests is ook het cross-over filter geheel opnieuw ontworpen. Elke luidspreker heeft een crossover filter en de Wharfedale Diamond 240 en Wharfedale Diamond 250 hebben er zelfs twee, waardoor het laag nog beter tot zijn recht komt.


Click HERE to read an article about visiting the IAG factory.