TANNOY CANTERBURRY lifestyle image
De nieuwste 15"Gold Reference driver is TANNOY'S meest krachtige luidspreker tot nu toe, met een piekvermogen van 600 Watt en een efficiënte van meer 96 dB. De handgemaakte 235 liter CANTERBURY GR kast die mede zorgt voor de wereldberoemde en unieke TANNOY sound. Bovendien is de legendarische 15" Dual uitgebreid en geüpgraded voor de Gold Reference-serie, waarbij veel van de verbeteringen het zogenoemde 'trickle-down'-technologie afgeleid zijn van TANNOY's vlaggenschip Kingdom Royal-ontwikkelingsproject.
TANNOY CANTERBURRY lifestyle image
Het laagfrequente gedeelte van de GR-driver heeft een nieuwe vezel verrijkt papieren pulp materiaal om verdere verbeteringen in de mechanische eigenschappen van de conus te realiseren. De conus wordt afgesloten met een dubbele rolrand van geïmpregneerd weefsel voor verbeterde dempingseigenschappen.
TANNOY CANTERBURRY lifestyle image
Het hoog frequente van de Canterbury GR markeert een belangrijke sprong voorwaarts in de technologie en prestaties van een nieuw compressiemembraan van aluminium-magnesiumlegering dat een warmtebehandeling heeft ondergaan om de mechanische integriteit onder HF-belastingen verder te verbeteren.
TANNOY CANTERBURRY lifestyle image
Met het gebruik van de nieuwe Mylar surround materialen wordt er een verbeterde demping geboden, wat resulteert in uitzonderlijke helderheid en articulatie in het hele HF-bereik. De Gold Reference Dual is in staat om zonder vermoeidheid op hoog volume te luisteren en brengt nog meer natuurlijkheid en aanwezigheid naar de TANNOY Canterbury luidspreker.
Technische kenmerken
Heritage 2-weg vloerstaande luidspreker
Luidsprekeraansluiting
1 paar draai/steek aansluiting/ bi wiring
Drivers
15" Dual Concentric™-driver,Alnico-drive Pepperpot™-tweeter
Frequency Response
28Hz-27kHz
Aanbevolen versterkervermogen
50 - 275 Watt
Afmetingen ingepakt
Breedte:
Hoogte:
Diepte:
Afmetingen uitgepakt
Hoogte: 1100 mm
Breedte: 680 mm
Diepte: 480 mm
Bruto Gewicht
67 Kg
Netto Gewicht
63 Kg
Document Uitleg Datum Type
Prijslijst
.pdf