TANNOY KENSINGTON lifestyle image
TANNOY KENSINGTON behoort tot de PRESTIGE familie lijn. Deze unieke 2-weg vloerstaande luidspreker voor grote ruimtes met Dual Concentric drivertechnologie biedt toonaangevende coherentie en puntbron en beeldvorming. De 10" zeer efficiënte driver met een gevoeligheid van 93 dB/Watt en een piekvermogen van 500 Watt zorgen voor een adembenemende dynamiek en realisme. Het gepatenteerde PepperPot WaveGuide aangedreven door Tannoy Alnico magneetsysteem maakt het luisterplezier fabelachtig.
TANNOY KENSINGTON lifestyle image
Het bijzondere membraan van aluminium-magnesiumlegering en de Mylar surround compressiedriver leveren uitzonderlijke helderheid en articulatie over het hele hoge frequentiebereik. De handgemaakte geoliede walnoot gefineerde kast met walnoot inleg zorgt voor een uniek en tijdloos meubelstuk en zorgt voor passie in het geluid.
TANNOY KENSINGTON lifestyle image
Audiofiele condensatoren, verliesarme gelamineerde kerninductoren en dikke filmweerstanden zorgen voor het ultieme natuurlijk en samenhangend geluid. De bi-wiring aansluitingen zijn om de signaaloverdracht en integriteit te verbeteren.de vijfde aansluiting biedt aarde om de radiofrequentie interferentie te verminderen en de helderheid in het midden bereik te verbeteren. Het distributie Port systeem biedt krachtige en uitgebreide laagfrequente prestaties.
TANNOY KENSINGTON lifestyle image
De luidsprekers worden met de unieke uitgebreide versteviging met DMT (Differential Materials Technology) om de drivers aan kasten te koppelen geleverd. Het nauwkeurig bewerkte gouden geanodiseerd aluminium verstelpaneel met metalen bekleding vormt een aanvulling op de esthetiek van de kast van echt hout en wordt speciaal met Prestige houtwas geleverd om de kast in onberispelijke staat te houden. Tannoy - ongeveer 100 jaar Brits geluidserfgoed en innovatie.
Technische kenmerken
Heritage 2-weg vloerstaande luidspreker
Drivers
10" Dual Concentric-driver, Alnico-drive, Pepperpotâ„¢-tweeter
Frequency Response
29 Hz - 25 kHz
Aanbevolen versterkervermogen
50 - 225 Watt
Afmetingen ingepakt
Breedte:
Hoogte:
Diepte:
Afmetingen uitgepakt
Hoogte: 1100 mm
Breedte: 406 mm
Diepte: 338mm
Bruto Gewicht
42 Kg
Netto Gewicht
37 Kg
Document Uitleg Datum Type
Prijslijst
.pdf