TANNOY WESMINSTER ROYAL lifestyle image
De Westminster is de verreweg de meest afgebeelde luidspreker van Tannoy, het is een icoon, een levende legende. De 2 weg vloerstaande hoorn luidspreker voor grote ruimtes. De Dual Concentric drivertechnologie biedt een toonaangevende coherentie en puntbronbeeldvorming. De 15" zeer efficiƫnte driver met een gevoeligheid van 99 dB/Watt en een piekvermogen van 700 Watt zorgen voor een adembenemende dynamiek en realisme
TANNOY WESMINSTER ROYAL lifestyle image
Het wereldberoemde en door TANNOY ontwikkelde PepperPot WaveGuide aangedreven door Tannoy Alnico magneetsysteem verbetert puntbron symmetrische dispersie eigenschappen. Het membraan van aluminium-magnesiumlegering en de Mylar surround compressiedriver leveren uitzonderlijke helderheid en articulatie over het gehele hoge frequentiebereik.
TANNOY WESMINSTER ROYAL lifestyle image
De handgemaakte geoliede walnoot gefineerde kast, uitgevoerd met de hand geselecteerde walnoten inleg zorgt voor een uniek en tijdloos meubelstuk. De luidsprekerkast met hoge dichtheid biedt extreme stijfheid om de laagfrequente prestaties te regelen. Aan de voorzijde bevindt zich samen met de midden tonen een belaste samengestelde lage frequentie hoorn deze zorgt voor een uitzonderlijk hoge gevoeligheid en dynamiek.
TANNOY WESMINSTER ROYAL lifestyle image
Technische kenmerken
Heritage 2-weg vloerstaande luidspreker
Drivers
15" Dual Concentric-driver Alnico-drive en Pepperpot-tweeter
Frequency Response
18 Hz - 25 kHz
Aanbevolen versterkervermogen
50 - 225 Watt
Afmetingen ingepakt
Breedte:
Hoogte:
Diepte:
Afmetingen uitgepakt
Breedte: 980 mm
Hoogte: 1395 mm
Diepte: 560 mm
Bruto Gewicht
141 Kg
Netto Gewicht
138 Kg
Document Uitleg Datum Type
Prijslijst
.pdf