VTL IT 85 Lifestyle
De VTL IT-85 geïntegreerde versterker is ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar de eenvoud van een enkel chassissysteem, maar met de prestaties van afzonderlijke chassis. Ontworpen met een volledig actieve voorversterkertrap, levert de IT-85 een stevige 60 watt per kanaal met de sonische karakteristiek die vergelijkbaar is met onze goed aangeschreven ST-85 stereoversterker.
VTL IT 85 Lifestyle
De IT-85 is een volledige linestage voorversterker en eindversterker in één chassis, en de linestage sectie heeft voldoende gain en een gebufferde uitgang om een subwoofer door de voorversterker te kunnen sturen. Het hoofdtelefoongedeelte van de IT-85 wordt aangedreven door de buizeneindtrap en uitgangstransformator van het eindversterkergedeelte, waardoor het een ideale hoogwaardige hoofdtelefoonversterker met zuivere buizen is voor hoofdtelefoonliefhebbers.
VTL IT 85 Lifestyle
De IT-85 is ontworpen om toekomstige upgrades mogelijk te maken - wanneer u klaar bent om een subwoofer, aparte voor- of eindversterker, surroundprocessor of hoofdtelefoon aan uw systeem toe te voegen, kunnen de vele verschillende eindtrapconfiguraties van de IT-85 eenvoudig en pijnloos opnieuw worden geconfigureerd, vaak met slechts een druk op de knop. Met de hand gebouwd in onze fabriek in Californië met de bewezen VTL-kwaliteit, zal de IT-85 u jarenlang blijvende waarde en luisterplezier geven.
Technische kenmerken
Intergrated Amplifier
Analoge ingangen
5 pairs of single-ended RCA, Proc/Amp Input
Ingangsgevoeligheid
Line in: 180mV, Amp in: 575mV
Ingangsimpedantie
Line in: 20kΩ, Amp in: 135kΩ
Uitgangsimpedantie
Amp out: 1.55Ω, Headphone out: 16Ω
Preamp out: 400Ω
Frequency Response
(<0.2% THD @ 1W), 0-60 kHz
Aanbevolen versterkervermogen
Ide = 200W, Full Power=600W
Afmetingen ingepakt
Breedte:
Hoogte:
Diepte:
Afmetingen uitgepakt
Breedte: 400 mm
Hoogte: 177,50 mm
Diepte: 280 mm
Bruto Gewicht
29.5 Kg
Netto Gewicht
27.1 Kg
Document Uitleg Datum Type