Artera Solus Play

De Artera Solus Play is de ultieme belichaming van audio-excellentie. Een symfonie van design en technologie, dit meesterwerk tilt je luisterervaring naar ongekende hoogten. Voor de echte audiofiel is de Solus Play niet zomaar een audiosysteem; het is een reis door de diepte van geluid, waar elk detail tot leven komt.

Artera Pre

De Quad Artera Pre is het kloppende hart van audioverfijning, ontworpen om de ziel van muziek te onthullen. Betreed een wereld waar geluid perfectie bereikt en emotie tot leven komt. Of je nu een veeleisende audiofiel bent of gewoon geniet van goede muziek, de Artera Pre is het ultieme symbool van geluidsexcellentie.

Artera Play+

De QUAD Artera Play+ combineert de strakke gebruikersinterface met de nieuwste high-definition audiotechnologie.
De ingebouwde cd-speler en DAC combineert uitstekend met de krachtige aandrijving van de QUAD Artera Stereo.

Artera Stereo

De Quad Artera Stereo is het toonbeeld van verfijning en kracht in audiotechnologie. Een meesterwerk dat audiofreaks en muziekliefhebbers in vervoering brengt. Het is ontworpen om geluid van de hoogste kwaliteit te leveren en brengt muziek tot leven op een manier die je nog nooit hebt ervaren.

Artera Mono

Betreed de wereld van ongeƫvenaarde kracht en sublieme geluidsweergave met de Quad Artera Mono. Deze monoblokversterkers zijn geen gewone audioapparaten; ze zijn meesterwerken die audiofreaks en muziekliefhebbers betoveren. Ontworpen om de grenzen van geluidskwaliteit te verleggen, brengen de Artera Mono's muziek tot leven op een manier die je nog nooit eerder hebt ervaren.