Prestige

De TANNOY Prestige Series, met zijn rijke geschiedenis, belichaamt een erfenis van klankverfijning en tijdloos vakmanschap. Van de majestueuze Westminster Royal GR tot de verfijnde Canterbury GR, elke luidspreker in de Prestige Series is een meesterwerk dat muziek tot leven brengt met een ongekende diepte en helderheid. Het opvallende design van massief hout straalt zowel elegantie als akoestische excellentie uit, en vormt zo een eerbetoon aan de audioprestaties die alleen TANNOY kan bieden. Duik in de rijke traditie van de TANNOY Prestige Series en ontdek een wereld waar geluidsgeschiedenis wordt geschreven.

Legacy

De TANNOY Legacy Series markeert een nieuw tijdperk van audioprestaties, waar innovatie en traditie hand in hand gaan. Van de krachtige Arden Legacy tot de compacte Cheviot Legacy, deze luidsprekers belichamen de erfenis van TANNOY met een modern randje. Met baanbrekende technologieën, zoals de Dual Concentric-driver, levert de Legacy Series een verbluffende geluidskwaliteit met een ongeëvenaarde focus en coherentie. Het tijdloze ontwerp weerspiegelt de geavanceerde technologieën binnenin en biedt een visueel statement in elke luisterruimte. Verken de toekomst van audioprestaties met de TANNOY Legacy Series en ontdek een nieuwe dimensie van geluid.

SGM

De TANNOY SGM Series, met zijn opvallende modellen SGM-10, SGM-12 en SGM-15, biedt een ongeëvenaarde klankprecisie. Elke luidspreker in deze serie is een meesterwerk van geluidstechnologie, waarbij de SGM-10 schittert met een harmonische balans, de SGM-12 indruk maakt met gedetailleerde weergave, en de SGM-15 grootsheid levert met diepe bastonen. Met de geavanceerde Dual Concentric-driver en andere innovatieve technologieën biedt de SGM Series een luisterervaring die de verwachtingen overtreft. Handgemaakt met nauwgezette zorg, straalt elke luidspreker een tijdloze esthetiek uit die de geluidskwaliteit perfect aanvult. Ervaar de prachtige klankprecisie van de TANNOY SGM Series en ontdek een wereld waar geluidstechnologie en elegantie samensmelten.