TANNOY SUPER TWEETER product image
De SUPERTWEETER brengt het prestatieniveau naar uw thuisomgeving in een luxe high-end geoliede Amerikaanse notenhouten sokkel met goud geanodiseerde tweeterbehuizing en een afwerking die net zo aangenaam is voor het oog - als voor het oor. SUPERTWEETER-GO tilt uw audio-inhoud naar het niveau dat de oorspronkelijke mastering-engineer voor ogen had. De TANNOY SUPERTWEETER kan nu in uw thuisomgeving worden ervaren in al zijn onverkorte schoonheid, detail en nuance.
TANNOY SUPER TWEETER product image
In het hart van de SUPERTWEETER vindt u een overvloed aan op maat gemaakte opties, waaronder: drie instelbare crossover-punten variƫrend van 14 - 18 kHz, vijf niveauselecties van 89 - 95 dB. Met deze vergulde messing stelschroeven kunt u uw SUPERTWEETER gebruiken op de gehele hifi lijn van TANNOY. Bovendien kan de hoek van de tweeterpod worden aangepast om rekening te houden met de verschillende kasthoogtes om een ideale verbeterde ervaring te ondervinden.
TANNOY SUPER TWEETER product image
Er is veel meer nodig dan hoogwaardige materialen en met de hand geselecteerde drivers om een geweldige SUPERTWEETER te bouwen. Het vereist technische ervaring met een diep begrip van akoestiek, toegewijd vakmanschap, inspiratie en een gezonde dosis verbeeldingskracht. De verliesarme crossovers van SUPERTWEETER-GO zijn bijvoorbeeld voorzien van ICW ClarityCap * condensatoren, luchtkerninductoren en niet-inductieve dikke filmweerstanden met nauwe tolerantie voor een natuurlijker en transparanter geluid.
TANNOY SUPER TWEETER product image
Kortom TANNOY's lange en legendarische erfenis leeft voort in de SUPERTWEETER. De Extended Frequency Response Tweeter is een erfenis die de tand des tijds heeft doorstaan en die zich heeft aangepast aan de evolutie van de technologie. De SUPERTWEETER-GO moet gewoon ervaren worden...
Technische kenmerken
1-weg tweeter
Drivers
25 mm diameter 44 micron magnesiumlegering tweeter
Crosover frequentie
14, 16 of 18 kHz instelbaar
Frequency Response
(-6 dB) tot 62 kHz, (-18 dB) tot 100 kHz
Aanbevolen versterkervermogen
Tot 350 watt RMS
Afmetingen ingepakt
Breedte:
Hoogte:
Diepte:
Afmetingen uitgepakt
Breedte: 146,9
Hoogte: 130,4
Diepte: 206,2 mm
Bruto Gewicht
1,5 Kg
Netto Gewicht
1 Kg
Document Uitleg Datum Type
Prijslijst
.pdf