AUTOGRAPH MINI-OW

De AUTOGRAPH MINI-OW is een 2 weg monitor systeem met een 4" Dual Concentric HiFi Luidspreker, we brengen het prestatieniveau naar uw thuisomgeving in een luxe high-end geoliede walnootafwerking die net zo aangenaam is voor het oog als voor het oor. AUTOGRAPH MINI-OW tilt uw audio-inhoud naar het niveau dat de oorspronkelijke mastering-ingenieur voor ogen had.

TURNBERRY

De TANNOY TURNBERRY is een 2-weg vloer staande luidspreker voor middelgrote ruimtes. De luidspreker is uitgevoerd met de toonaangevende Dual Concentric driver technologie en biedt toonaangevende coherentie en puntbronbeeldvorming. De 10"zeer efficiënte driver met een gevoeligheid van 93 dB/Watt en een piekvermogen van 400 Watt zorgen voor een adembenemende dynamiek en realisme.

STIRLING III LZ SPECIAL EDITION

Een nieuwe legende is geboren.
Meer dan alleen een eerbetoon aan de legendarische STIRLING III LZ die voor het eerst werd uitgebracht in 1967, biedt het een brede frequentierespons en diepe basuitbreiding voor een natuurlijke beeldvorming. Jaren van akoestische uitmuntendheid hebben tot dit moment geleid; Je hoort elke detail, ademhaling en beat met een nieuw niveau van helderheid en diepte.

KENSINGTON

TANNOY KENSINGTON behoort tot de PRESTIGE familie lijn. Deze unieke 2-weg vloerstaande luidspreker voor grote ruimtes met Dual Concentric drivertechnologie biedt toonaangevende coherentie en puntbron en beeldvorming. De 10" zeer efficiënte driver met een gevoeligheid van 93 dB/Watt en een piekvermogen van 500 Watt zorgen voor een adembenemende dynamiek en realisme. Het gepatenteerde PepperPot WaveGuide aangedreven door Tannoy Alnico magneetsysteem maakt het luisterplezier fabelachtig.

CANTERBURY

De nieuwste 15"Gold Reference driver is TANNOY'S meest krachtige luidspreker tot nu toe, met een piekvermogen van 600 Watt en een efficiënte van meer 96 dB. De handgemaakte 235 liter CANTERBURY GR kast die mede zorgt voor de wereldberoemde en unieke TANNOY sound. Bovendien is de legendarische 15" Dual uitgebreid en geüpgraded voor de Gold Reference-serie, waarbij veel van de verbeteringen het zogenoemde 'trickle-down'-technologie afgeleid zijn van TANNOY's vlaggenschip Kingdom Royal-ontwikkelingsproject.

WESTMINSTER ROYAL GR

De Westminster is de verreweg de meest afgebeelde luidspreker van Tannoy, het is een icoon, een levende legende. De 2 weg vloerstaande hoorn luidspreker voor grote ruimtes. De Dual Concentric drivertechnologie biedt een toonaangevende coherentie en puntbronbeeldvorming. De 15" zeer efficiënte driver met een gevoeligheid van 99 dB/Watt en een piekvermogen van 700 Watt zorgen voor een adembenemende dynamiek en realisme

SUPER TWEETER

De SUPERTWEETER brengt het prestatieniveau naar uw thuisomgeving in een luxe high-end geoliede Amerikaanse notenhouten sokkel met goud geanodiseerde tweeterbehuizing en een afwerking die net zo aangenaam is voor het oog - als voor het oor. SUPERTWEETER-GO tilt uw audio-inhoud naar het niveau dat de oorspronkelijke mastering-engineer voor ogen had. De TANNOY SUPERTWEETER kan nu in uw thuisomgeving worden ervaren in al zijn onverkorte schoonheid, detail en nuance.