VTL TP2.5 lifestyle
De nieuwe TP-2.5i phonotrap vertegenwoordigt een enorme waarde voor diegenen die tegen een redelijke prijs een analoog systeem met hoge resolutie willen samenstellen. De TP-2.5i is gemaakt met een vergelijkbare hoogwaardige constructie en afwerking als de duurdere modellen van VTL. Met het oog op flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid biedt de TP-2.5i een door de gebruiker instelbare cartridge-impedantie en twee versterkingsniveaus, met ingangen voor zowel MC- als MM-cartridges.
VTL TP2.5 lifestyle
Extra functies zijn onder meer een schakelbare functie op het voorpaneel die intern kan worden geselecteerd tussen rumble-filter of mono. Het signaal pad is met opzet eenvoudig en direct gehouden, met componenten van audiofiele kwaliteit, voor ultieme sonische zuiverheid. Met de nieuwe TP-2.5i phonotrap hebben we een instap gecreëerd in echt high-end analoog geluid.
VTL TP2.5 lifestyle
De TP-2.5i wordt ook geleverd met interne MC Step-Up-transformatoren. De beschikbare instellingen zijn MC actief, of MC Step-Up Transformer, De MC Step-Up transformatoren met een verhouding van 10:1 bieden ongeveer dezelfde versterking als de actieve MC-trap. Om de ruisopname door de transformator verder te verminderen, is afscherming tussen de voeding en het audiocircuit toegevoegd en zijn de AC-filtercomponenten nu verplaatst naar de AC-voedingszijde van de afscherming.
VTL TP2.5 lifestyle
Een andere doorbraak in het ontwerp van de TP-2.5i is het gebruik van de shuntregelaar in de voeding, wat resulteert in een lagere ruisvloer en het openen van het geluidsbeeld voor een breder, ruimtelijker en samenhangender geluidslandschap. Meertraps AC RF-filtering zorgt voor volledige filtering van AC-radiofrequentie-interferentie en verminderde circuitruis, voor een donkerdere en stillere achtergrond.
Technische kenmerken
Phono Voorversterker
Ingangsimpedantie
MC : 1 pair single-ended RCA
MM : 1 pair single-ended RCA
Uitgangsimpedantie
375Ω
Digitale ingangen
1 pair single-ended RCA
Gain (Max)
MC : Selectable 56 dB or 62 dB
MM : 46 dB
MC StepUp : 65 dB
Frequency Response
10 Hz —100 kHz
Signal to Noise Ratio (S/N)
MC: 46 dB
MM: 65 dB
MC StepUp: 64 dB
Channel Separation
> 60 dB (20 Hz — 20 kHz)
Afmetingen ingepakt
Breedte:
Hoogte:
Diepte:
Afmetingen uitgepakt
Breedte: 482.5 mm
Hoogte: 90.5 mm
Diepte: 355.0 mm
Bruto Gewicht
11,34 Kg
Netto Gewicht
9,6 Kg
Document Uitleg Datum Type