Reference

De VTL Reference Series, met zijn vooraanstaande modellen, brengt een sonische symfonie van verfijning en kracht. Of je nu luistert naar de buitengewone klank van de Reference 20/20 of de indrukwekkende diepte van de TL-7.5 Series III voorversterker ervaart, de Reference Series tilt de muzikale beleving naar ongekende hoogten. Elk onderdeel getuigt van VTL's toewijding aan audioprestaties, met een tijdloos design dat zowel visueel als auditief indruk maakt. Duik in de wereld van onberispelijke geluidskwaliteit met de VTL Reference Series en ontdek een nieuwe dimensie van audio-excellentie.

Signature

De VTL Signature Series is een meesterwerk van geluidskwaliteit en vakmanschap, waar elke component een unieke handtekening draagt. Of het nu de verfijnde warmte is van de TP-6.5 Signature phono stage of de krachtige klank van de ST-150 Signature monoblokken, de Signature Series is een viering van audiofiele perfectie. Elk model is doordrenkt met de toewijding van VTL aan nauwkeurigheid en detail, gecombineerd met een esthetisch ontwerp dat de zintuigen betovert. Ervaar de handtekening van geluidskwaliteit met de VTL Signature Series en ontdek de essentie van muzikale verfijning.

Performance

De VTL Performance Series levert een krachtige uitvoering met een ongeĆ«venaarde balans tussen prestaties en waarde. Of je nu de levendigheid van de IT-85 geĆÆntegreerde versterker ervaart of geniet van de veelzijdigheid van de TP2.5 Series II phonostage, de Performance Series biedt hoogwaardige audioprestaties zonder compromissen. Elk model is ontworpen met de befaamde VTL-aandacht voor detail en betrouwbaarheid, en het gestroomlijnde ontwerp past in elke luisterruimte. Ontdek de kracht van muziek met de VTL Performance Series en beleef geluid dat zowel opwindend als toegankelijk is.