windsor earl lifestyle
Castle kondigt met trots de Windsor-serie aan, wat de terugkeer naar het Verenigd Koninkrijk betekent voor de productie van Castle-luidsprekers. Castle Windsor Series komt, met het vakmanschap en de kwaliteit die vanzelfsprekend is, en een duidelijke intentie van het merk markeert om de reputatie van het merk voor luidsprekers van superieure kwaliteit te herstellen en uit te bouwen. Daarom komt de Windsor-serie met de Duke en de Earl, deze zijn uitgerust met respectievelijk een 8" woofer en 6,5" woofer. Beide drivers zijn speciaal ontwikkeld samen met een 28mm textiel dome tweeter, om naadloos te presteren in twee klassieke boekenplank / monitor stijl kasten.
windsor earl lifestyle
De luidsprekers zijn helemaal vanaf het begin opnieuw ontworpen, met behulp van geselecteerde componenten van gegoten legering, maar met behoud van het essentiële karakter door het gebruik van nieuwe geweven polypropyleen kegels en glasvezel spreekspoelen.De luidsprekers worden geleverd met een bijpassende stand. Zodat deze in elke ruimte te plaatsen is.
windsor earl lifestyle
De luidsprekerkast is, zoals je mag verwachten van een product met de naam Castle, eerste klas. De met de hand geselecteerde houtsoorten en afgestemd fineer zijn afkomstig van de oorspronkelijke leveranciers om de continuïteit in de kasteelerfenis te waarborgen. Ons toegewijd team is getraind om de hoogste kwaliteit in afwerking te leveren. Geen twee paren zijn hetzelfde!
windsor earl lifestyle
De geheel nieuwe Windsor-serie is zonder twijfel de beste Castle-serie tot nu toe! Er werd speciaal een opdracht gegeven voor de nieuw te ontwikkelen Windsor serie, we hebben daarom gekozen voor de samenwerking van de wereldberoemde Castle-ingenieurs en Karl-Heinz Fink's . 'Fink Team'-ingenieurs is een van de meest succesvolle luidsprekerontwerpteams ter wereld.
Technische kenmerken
Heritage 2-weg boekenplank luidspreker
Enclosure Type
Bass reflex.
Drivers
165mm woven polypropylene cone
Crosover frequentie
2.2kHz
Frequency Response
58Hz-22kHz
Aanbevolen versterkervermogen
25-100W
Afmetingen ingepakt
Breedte:
Hoogte:
Diepte:
Afmetingen uitgepakt
Hoogte: 430 mm
Breedte: 240 mm
Diepte: 260 mm
Bruto Gewicht
Luidspreker 25.5 Kg. Voet 10.2 Kg
Netto Gewicht
Luidspreker 22 Kg. Voet 4.3 KG
Document Uitleg Datum Type