Quad, sinds 1936 een icoon in de audiowereld, biedt een ongeëvenaarde reeks producten die de essentie van muziek tot leven brengen. Met een rijke geschiedenis van innovatie en precisie blijft Quad de norm stellen voor geluidsweergave. Onze productlijn, variërend van baanbrekende elektrostatische luidsprekers tot krachtige versterkers en geavanceerde digitale audiocomponenten, is ontworpen voor de veeleisende luisteraar die niets minder dan perfectie accepteert.

De elektrostatische luidsprekers van Quad, zoals de ESL-2912 en ESL-2812, staan wereldwijd bekend om hun kristalheldere geluid en ongekende details. Deze luidsprekers zijn niet alleen technische meesterwerken, maar ook esthetische pronkstukken die elke ruimte verfraaien. De Artera-serie, met modellen zoals de Artera Mono en Artera Solus Play, combineert kracht met elegantie, waardoor je geniet van een diepe, rijke geluidsweergave in een stijlvol ontwerp.

De versterkers van Quad, waaronder de Artera en Vena series, bieden een indrukwekkende mix van vermogen en finesse. Ze zijn gebouwd met de nieuwste technologieën om de puurste geluidsweergave te garanderen, terwijl hun tijdloze ontwerpen moeiteloos in elke omgeving passen. Voor degenen die op zoek zijn naar de ultieme flexibiliteit en controle, biedt de Quad Pre een ongeëvenaarde precisie in geluidsafstemming.

Quad's toewijding aan kwaliteit en innovatie is evident in elk product dat we maken. De luidsprekers, versterkers en digitale audiocomponenten zijn het resultaat van jarenlange expertise en een passie voor muziek. Wanneer je kiest voor Quad, kies je voor een luisterervaring die de grenzen van wat mogelijk is in audiotechnologie overstijgt.

Ontdek de magische wereld van Quad en ervaar zelf waarom QUAD al bijna een eeuw lang de voorkeur geniet van audiofielen over de hele wereld. Onze producten beloven niet alleen technische perfectie, maar ook een meeslepende muzikale reis die je keer op keer zal verrassen en ontroeren. Maak kennis met Quad en laat je verleiden door het allerbeste dat de wereld van audio te bieden heeft.

Electrostaten

De serie met Quad Electrostaten belichaamt de ultieme uitdrukking van geluidskwaliteit, waar muziek een verheven meesterwerk wordt. Met kenmerkende modellen zoals de ESL-2912 en de ESL-2812 tilt Quad's electrostatische technologie luisterervaringen naar ongekende hoogten, waar zuiverheid en emotie samenkomen.

Revela

De Quad Revela-serie, met zijn indrukwekkende paradepaardjes, de Revela 1 en Revela 2, vertegenwoordigt de ultieme synergie tussen sonische verfijning en visuele pracht. De Revela 1 biedt een uitgebalanceerde klankweergave met opmerkelijke helderheid, terwijl de Revela 2 deze ervaring naar nieuwe hoogten tilt met een sublieme mix van dynamiek en detail. Beide modellen getuigen van Quad's onwankelbare toewijding aan geluidsexcellentie en vakmanschap. Het tijdloze design van de Revela-serie voegt niet alleen een esthetisch element toe aan elke ruimte, maar vormt ook een naadloze aanvulling op de ongeëvenaarde audioprestaties. Laat je betoveren door de finesse van de Quad Revela-serie en ontdek een wereld waar geluid en elegantie samensmelten.

Artera

De Quad Artera-serie presenteert een harmonieus ensemble van audiofiele meesterwerken, waarin kracht en verfijning samenkomen voor een ongeëvenaarde luisterervaring. Met de indrukwekkende Artera Stereo, Mono, Pre, en Solus Play biedt Quad een meeslepend scala aan geluidskwaliteit en esthetisch ontwerp. De Artera Stereo schittert met zijn krachtige prestaties en tijdloze vormgeving, terwijl de Artera Mono's de perfecte balans vinden tussen kracht en helderheid. De Artera Pre onthult de subtiliteiten van geluid met precisie, en de Solus Play integreert naadloos veelzijdigheid met stijl. Elk lid van de Artera-familie belooft niet alleen geluidsperfectie, maar ook een levensstijl die de kunst van het luisteren omarmt. Ontdek de magie van de Quad Artera-serie en laat je onderdompelen in een sonische reis vol sublieme klanken.
Vena II Play Lifestyle image

Vena II Play

De QUAD Vena II Play is een geïntegreerde versterker met streaming faciliteiten. Met rijkelijk uitgevoerde specificaties is de QUAD Vena II Play en must voor menig huishouden. Met de veelgeprezen DTS Play-Fi technologie kan de muziek over uw draadloze netwerk worden gestreamd en indien nodig eenvoudig te worden uitgebreid tot een ultiem multiroom-systeem.