autograph mini ow lifestyle image
De AUTOGRAPH MINI-OW is een 2 weg monitor systeem met een 4" Dual Concentric HiFi Luidspreker, we brengen het prestatieniveau naar uw thuisomgeving in een luxe high-end geoliede walnootafwerking die net zo aangenaam is voor het oog als voor het oor. AUTOGRAPH MINI-OW tilt uw audio-inhoud naar het niveau dat de oorspronkelijke mastering-ingenieur voor ogen had.
autograph mini ow lifestyle image
AUTOGRAPH MINI-OW biedt toonaangevende coherentie en puntbronbeeldvorming voor dat zeer gewilde, echt natuurlijke geluid. De 200 Watt 4" LF dual driver met 19 mm titanium HF dome driver levert adembenemende dynamiek, krachtige transiënte respons en ongeëvenaard realisme over een breed frequentiebereik met een bijna totaal gebrek aan kleuring.
autograph mini ow lifestyle image
In de natuur komen alle geluiden voort uit één punt in de ruimte. Door de hoogfrequente eenheid van de Dual Concentric-configuratie centraal te plaatsen, repliceert AUTOGRAPH MINI-OW akoestisch de single point geluidsbron en levert uitzonderlijk natuurlijke prestaties met een ongelooflijk brede beeldvorming "sweet-spot". Mede door dit principe biedt dit een opmerkelijk gericht en nauwkeurig stereobeeld.
autograph mini ow lifestyle image
De soepele overgang tussen de LF- en HF-secties van de Dual Concentric-driver biedt verbazingwekkende helderheid met een krachtig dynamische transiënte respons. De AUTOGRAPH MINI-OW is ondanks zijn lieflijk kleine formaat maakt zeker geen onderscheid met z'n grote broers. De AUTOGRAPH MINI-OW is geschikt voor kleine ruimtes en die moet je een keer beluisterd hebben.
Technische kenmerken
Heritage 2-weg monitor luidspreker
Luidsprekeraansluiting
1 paar draai/steek aansluiting
Drivers
papieren conus
Frequency Response
60 Hz - 54 kHz
Afmetingen ingepakt
Breedte:
Hoogte:
Diepte:
Afmetingen uitgepakt
Hoogte: 356 mm
Breedte: 209 mm
Diepte: 156 mm
Bruto Gewicht
6 KG
Netto Gewicht
4,4 Kg
Document Uitleg Datum Type
Prijslijst
.pdf