TANNOY STIRLING-III-LZ-SPECIAL-EDITION lifestyle image
Een nieuwe legende is geboren.
Meer dan alleen een eerbetoon aan de legendarische STIRLING III LZ die voor het eerst werd uitgebracht in 1967, biedt het een brede frequentierespons en diepe basuitbreiding voor een natuurlijke beeldvorming. Jaren van akoestische uitmuntendheid hebben tot dit moment geleid; Je hoort elke detail, ademhaling en beat met een nieuw niveau van helderheid en diepte.
TANNOY STIRLING-III-LZ-SPECIAL-EDITION lifestyle image
Deze nieuwe versie van de klassieker profiteert enorm van de evolutie van de driver- en elektronische componenttechnologie. In overeenstemming met de Tannoy-modus van uitmuntendheid, zijn de luidsprekerkasten van elke STIRLING III LZ volledig met de hand vervaardigd door onze zeer bekwame team van ambachtslieden.
TANNOY STIRLING-III-LZ-SPECIAL-EDITION lifestyle image
Dankzij de Pepperpot Waveguide en het Alnico-systeem levert de STIRLING III LZ adembenemende dynamiek, krachtige respons en ongeëvenaard realisme over een breed frequentiebereik met een bijna totaal gebrek aan kleuring. Combineer dat met een aluminium-magnesium membraan en Mylar surround compressiedriver en je krijgt tonen van studiokwaliteit en perfect uitgebalanceerde geluidsdrukken in alle richtingen.
TANNOY STIRLING-III-LZ-SPECIAL-EDITION lifestyle image
Oh, en natuurlijk 90 jaar hands-on ervaring met het ontwikkelen en produceren van enkele van de beste luidsprekers die de wereld ooit heeft gezien. En net als de originele STIRLING III LZ zijn onze STIRLING III LZ SPECIAL EDITION-luidsprekers ontworpen en geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk.
Technische kenmerken
Heritage 2-weg vloerstaande luidspreker
Luidsprekeraansluiting
1 paar draai/steek aansluiting/ bi wiring
Drivers
10” Dual Concentric driver, Alnico-drive, Pepperpot tweeter
Frequency Response
29 Hz - 27 kHz (-6 dB)
Aanbevolen versterkervermogen
20 - 250 W
Afmetingen ingepakt
Breedte:
Hoogte:
Diepte:
Afmetingen uitgepakt
Breedte: 397 mm
Hoogte: 855 mm
Diepte: 368 mm
Bruto Gewicht
38 Kg
Netto Gewicht
33,2 Kg
Document Uitleg Datum Type
Prijslijst
.pdf