TANNOY TURNBERRY lifestyle image
De TANNOY TURNBERRY is een 2-weg vloer staande luidspreker voor middelgrote ruimtes. De luidspreker is uitgevoerd met de toonaangevende Dual Concentric driver technologie en biedt toonaangevende coherentie en puntbronbeeldvorming. De 10"zeer efficiënte driver met een gevoeligheid van 93 dB/Watt en een piekvermogen van 400 Watt zorgen voor een adembenemende dynamiek en realisme.
TANNOY TURNBERRY lifestyle image
De Dual concentric driver technologie met een 33 mm aluminium-magnesium dome verbeterd de symmetrische dispersie-eigenschappen van de puntbron en zorgt voor een uitzonderlijke hoogfrequente helderheid en articulatie.
TANNOY TURNBERRY lifestyle image
De laagfrequente papieren conus met dubbele rolrand zorgt voor de natuurlijk klinkende mid en bass range. De verfijnde handgemaakte geoliede in walnoot gefineerde kast zorgt voor een uniek en tijdloos meubelstuk. Vernieuwde condensatoren, verliesarme gelamineerde kerninductoren en draad gewikkelde weerstanden met nauwe tolerantie zorgen te samen voor een natuurlijke en samenhangender geluid.
TANNOY TURNBERRY lifestyle image
Kortom geniet en ervaar de muziek in uw eigen ruimte en creëer uw eigen filmsetting. Of laat uw meeslepen op de golven van de muziek zoals nooit te voren. Luisteren wordt weer een beleving voor uw geest.
Technische kenmerken
Heritage 2-weg vloerstaande luidspreker
Drivers
10” Dual Concentric™-driver
Frequency Response
34Hz - 44kHz
Aanbevolen versterkervermogen
30 - 180 watt
Afmetingen ingepakt
Breedte:
Hoogte:
Diepte:
Afmetingen uitgepakt
Hoogte: 950 mm
Breedte: 465 mm
Diepte: 336 mm
Bruto Gewicht
35 Kg
Netto Gewicht
30 Kg
Document Uitleg Datum Type
Prijslijst
.pdf