revela 1 lifestyle 1
De Revela 1 maakt gebruik van sterk geëvolueerde versies van klassieke QUAD-technologieën die teruggaan tot 1949 en QUAD's eerste luidsprekersysteem, het Corner Ribbon. Deze technologieën, die met behulp van moderne technologieën en een geavanceerd hedendaags design tot adembenemende nieuwe hoogten zijn verheven, hebben twee nieuwe modellen opgeleverd die gemakkelijk te accommoderen en uiterst verleidelijk zijn om te horen.
revela 1 lifestyle 2
Een cruciaal onderdeel van het Revela-model 1 is de nieuwe QUAD True Ribbon hoogfrequente driver. Met zijn oorsprong die meer dan 70 jaar teruggaat, is QUAD'S bandbreed tweeter geëvolueerd over vele product generaties. Deze nieuwste versie ontwikkelen heeft dan ook vier jaar geduurd en is ongetwijfeld een van de beste ideeën tot nu toe. De True Ribbon-driver van de Revela levert moeiteloos verlengde hoge frequenties die hoorbaar superieur zijn.
revela 1 lifestyle 3
Het voordeel van dit 'true ribbon'-ontwerp is dat het diafragma volledig wordt geactiveerd door het audiosignaal en geen last heeft van resonanties die vaak worden aangetroffen in conussen. De ingenieurs van QUAD hebben een nieuw materiaal ontwikkeld voor de mid/bass-diafragma's van de Revela-luidsprekers – een unieke formulering van houtpulp en kunstmatige vezels met de naam 'Reveal' vanwege de natuurlijke, transparante en gedetailleerde output. Door kunstmatige vezels - zoals para-aramides - aan de pulp toe te voegen, wordt het Reveal-diafragma verder gedempt en versterkt, waardoor superieure bascontrole wordt geboden en resonanties in het bovenste middenbereik worden gladgestreken.
revela 1 lifestyle 4
De Revela 1 is verkrijgbaar in een luxueus piano gelakte afwerking geheel zwart of met een combinatie van houtfineer verbonden met zwarte pianolak. Aan de achterkant bevindt zich 1 bass reflexpoort die helpt de luchtstroom soepel te laten lopen en zorgt ervoor dat de efficiëntie van het reflexsysteem wordt verhoogd voor diepe, krachtige bassprestaties. Laat u verleiden om de QUAD Revela serie te beluisteren. Kortom de QUAD Revela moet gewoon ervaren worden.
Technische kenmerken
2-weg vloerstaande luidspreker
Optimaal belastingsgebied
6 Ohm
Enclosure Type
Bass reflex (rear-firing port)
Drivers
27x60 mm QUAD True Ribbon,165mm fibre composite cone
Crosover frequentie
2.9 kHz
Frequency Response
54 Hz-24kHz
Aanbevolen versterkervermogen
30-120 Watt
Afmetingen ingepakt
Breedte:
Hoogte:
Diepte:
Afmetingen uitgepakt
Breedte: 246 mm
Hoogte: 395 mm
Diepte: 280 mm
Bruto Gewicht
23 Kg
Netto Gewicht
17,6 Kg
Document Uitleg Datum Type
Leaflet
.pdf
Handleiding
.pdf
Prijslijst
.pdf