revela 2 lifestyle
Een prachtig paar vloerstaande luidsprekers met twee 6,5" woofers en een 6" midrange gemonteerd op een stijf gegoten chassis. Deze combinatie levert een rijke, gecontroleerde basweergave met uitstekende dynamische prestaties. Na vele jaren van onderzoek, ontwikkeling, testen en voortdurende innovatie, zijn de midden- en basdrivers voorzien van een nieuwe geavanceerde vezelsamenstelling, toepasselijk aangeduid als 'Reveal™'.
revela 2 lifestyle
Zijn nieuwe diafragma, gecombineerd met een nieuwe, speciaal ontwikkelde op maat gemaakte rubberen rand, voor een grotere excursie en een nieuw krachtig geluid, betekent dat het een resultaat van uitstekende basprestatie geeft, met kracht, diepte, snelheid en articulatie in overvloed.
revela 2 lifestyle
De kasten van de Revela-serie worden vakkundig met de hand afgewerkt met een kwaliteit die menige concurrenten in deze klasse ver overtreft. De Revela-serie is verkrijgbaar in opties van een gepolijst echt houtfineer en naadloze gepolijste lakafwerking of een eenvoudige en zeer stijlvolle 'volledig zwarte' glanzende lakafwerking. In beide afwerkingen zijn de Revela kasten een lust voor het oog!
revela 2 lifestyle
De Revela-serie is een serieus statement van QUAD, het hoogtepunt van meer dan vier jaar ontwikkeling. Het biedt geavanceerde technologie, prachtige looks en adembenemende prestaties, allemaal meesterlijk gecombineerd voor 'The Closest Approach To The Original Sound'.
Technische kenmerken
3-weg vloerstaander
Luidsprekeraansluiting
6Ω (minimum 3.9Ω)
Enclosure Type
Bass reflex (two rear-firing ports)
Drivers
Treble driver: 27x60mm QUAD True Ribbon
Midrange driver:150mm advanced fibre composite cone
Bass driver: 165mm advanced fibre composite cone (x2)
Frequency Response
40Hz-24kHz
Aanbevolen versterkervermogen
20-200W
Afmetingen ingepakt
Breedte:
Hoogte:
Diepte:
Afmetingen uitgepakt
Hoogte: 965mm
Breedte: 246mm
Diepte: 280mm
Bruto Gewicht
32 Kg
Netto Gewicht
28.5 Kg
Document Uitleg Datum Type
Leaflet
.pdf
Handleiding
.pdf
Prijslijst
.pdf