SGM-10 lifestyle image
Stap in de gouden cirkel en is er geen ontsnappen meer aan, is dit erg ? Nee natuurlijk niet. Je hoort nu films en muziek zoals je nog nooit gehoord hebt. De Super Gold Monitor serie is terug van weggeweest. Sinds de jaren 80 hebben talloze opname studio's de luidsprekers gebruikt bij het mixen en masteren van de meest iconische albums en soundtracks. Artiesten als Michael Jackson, Elton John, The Eagles, en soundtracks voor films als Top Gun, Breakfast Club enz. maakten gebruik van de TANNOY studiomonitoren.
SGM-10 lifestyle image
Nu kun je het legendarische geluid thuis beleven in uw eigen setting. De SGM-10 luidsprekers hebben een 10" woofer met een Dual Concentric driver technology. Waardoor er een rijke harmonische balans ontstaat tussen de hoge en lage tonen. Het Dual Concentric principe is in 1947 uitgevonden maar dit betekende niet dat de ontwikkeling aan dit gepatenteerd ontwerp stilstond. Door de loop van de jaren is het principe verfijnd en verbeterd. Met de SGM-10 krijgt u dan ook het allernieuwste ontwikkelde ontwerp, uitgevoerd met al bijna 70 jaar het DUAL Concentric driver technology dat wereldwijd lovende kritieken heeft gekregen.
SGM-10 lifestyle image
De SGM-10 luidsprekers met het Dual Concentric principe betekent letterlijk woofer en tweeter zijn samengevoegd, waardoor ze zich exact op dezelfde positie bevinden. Omdat het geluid van hetzelfde punt komt, is het echt een puntbron scenario waardoor je een extreem gelijkmatige spreiding zowel verticaal als horizontaal richting. Samen met de terugstralende prestaties is deze Serie dan ook fenomenaal.
SGM-10 lifestyle image
Het doel is om een zo natuurgetrouw geluidsbeeld te creƫren zonder kleuring, wat betekent dat je niet alleen een volledige en rijke luisterervaring krijgt maar ook dat je in iedere gedeelte van de ruimte van de dezelfde muziek kan genieten. Je kunt vrij bewegen en je hoeft niet stil voor de speaker te zitten, bovendien maakt het niet uit of je lang of kort muziek draait de TANNOY SGM serie is niet vermoeiend voor de oren. Kortom de SGM-10 moet je ervaren.
Technische kenmerken
Heritage 2-weg boekenplank luidspreker
Enclosure Type
Bass reflex
Drivers
Dual Concentric driver: 1 x 10" (254) mm/ 1x 1.3" (30 mm )
Crosover frequentie
1,2 kHz
Frequency Response
40 Hz - 30 kHz
Aanbevolen versterkervermogen
20-200 Watt
Afmetingen ingepakt
Breedte:
Hoogte:
Diepte:
Afmetingen uitgepakt
Hoogte: 523 mm
Breedte: 350 mm
Diepte: 309 mm
Bruto Gewicht
23 Kg
Netto Gewicht
18.5 Kg
Document Uitleg Datum Type
Prijslijst
.pdf