VTL MB125 Lifestyle image
Na jarenlange verfijning heeft VTL een versterker de MB-125 ontwikkeld opgeleverd met ongeëvenaarde helderheid en muzikaliteit. Deze ruimtebesparende monoblokken, verkocht in een enkele monoblok of in een paar, waardoor ze uitermate geschikt zijn en een uitstekende keuze voor zowel twee kanaals- als thuisbioscoopsystemen.
VTL MB125 Lifestyle image
Met behulp van EL34-buizen die bekend staan ​​om hun zoete top en rijke middentonen, zijn deze monoblokken het meest geschikt voor zowel vlakke en elektrostatische luidsprekers, maar ook voor zeer efficiënte vloerstaande dynamische luidsprekers.
VTL MB125 Lifestyle image
De VTL-MB-125 bieden een unieke eigenschap die ze nog flexibeler maakt: ter plekke schakelen tussen tetrode- en triode-werkingsmodificatie, gemakkelijk te bereiken en door de gebruiker schakelbaar. Op lagere volumeniveaus biedt het geluid van de triodemodus een niveau van delicatesse, voor zowel jazz instrumentale kwartetten als zang. Met de 3D beeldvorming in het middenbereik waardoor je nog dichter bij de echte gebeurtenis komt.


VTL MB125 Lifestyle image
De Tetrode-modus biedt de details, de breedte en diepte van het geluidsbeeld en het gewicht van de muziek die je bij een grootschalig orkest of bigband naar de concertzaal brengt met alle diepgewortelde kracht en gedetailleerde weergave van je favoriete muziek.
Technische kenmerken
Eindversterker
Ingangsgevoeligheid
700mV
Ingangsimpedantie
145kΩ
Signal to Noise Ratio (S/N)
-95dB, 120Hz @ 100W Tetrode or 50W Triode
Aanbevolen versterkervermogen
Idle = 100W, Full power = 300W
Afmetingen ingepakt
Breedte:
Hoogte:
Diepte:
Afmetingen uitgepakt
Breedte: 400 mm
Hoogte: 180 mm
Diepte: 300 mm
Bruto Gewicht
25 Kg
Netto Gewicht
22 Kg
Document Uitleg Datum Type