VTL TL2.5 lifestyle
De TL-2.5I voorversterker is ontworpen voor prestaties en geeft muziek die direct van de bron komt, op de meest realistische, kleurloze en waarheidsgetrouwe manier die we kennen. Met 6 lijningangen, een optionele intern achteraf in te bouwen phonotrap, twee paar uitgangen, en een externe processor (voor thuisbioscoop). Deze veelzijdige voorversterker heeft een zilveren of zwarte luxe behuizing en de volumeregeling en demping op afstand en dit is allemaal standaard inbegrepen.
VTL TL2.5 lifestyle
In deze nieuwe en verbeterde versie van deze al lang bestaande TL-2.5I Performance voorversterker zijn zowel de lijntrap als de phonotrap sonisch bijgewerkt met audiofiele onderdelen, wat resulteert in een verbeterde resolutie, grotere harmonische rijkdom in het midden en hoog, met de snelheid en dynamiek die het kenmerk zijn geworden van het geluid van de VTL-familie.
VTL TL2.5 lifestyle
Er zijn versterkingsschakelaars toegevoegd om de gebruiker in staat te stellen te kiezen tussen normale versterking en een lage versterking. Vergelijkbaar met het ontwerp van de TP-2.5 Serie II Phono Voorversterker, deze ondersteunt de interne phonotrap van de TL-2.5i zowel met MM- als MC-cartridges en biedt door de gebruiker instelbare Load en Gain-instellingen die de cartridgeoptimalisatie een zeer gemakkelijke taak maakt voor vinylliefhebbers.
VTL TL2.5 lifestyle
Je wordt aangenaam verrast zijn als je erachter komt hoe weinig de TL2.5i kost. Deze stevig gemaakte eenheid die met de hand is ontwikkeld en gebouwd in de VTL-fabriek in Californië, met onderdelen van bewezen kwaliteit, wordt je met zijn heldere en muzikale geluid op elke manier verrast. Kom eens langs voor een vrijblijvende luistersessie en laat u betoveren. We zijn ervan overtuigd dat als je nog geen lid bent van de VTL-familie, je er binnenkort een zult zijn.
Technische kenmerken
Phono Voorversterker
Ingangsimpedantie
50kΩ
Uitgangsimpedantie
200kΩ
Gain (Max)
8dB or 14dB (user selectable)
TL 2.5 Phonostage MM: 37dB
TL 2.5 Phonostage MC: 52dB or 58dB (user selectable)
Total Harmonic Distortion
20Hz – 20kHz, 0.02%
Signal to Noise Ratio (S/N)
90dB
Channel Separation
75dB @ 1kHz
Afmetingen ingepakt
Breedte:
Hoogte:
Diepte:
Afmetingen uitgepakt
Breedte: 48,3 cm
Hoogte: 10,2 cm
Diepte: 38,1 cm
Bruto Gewicht
11,34 Kg
Netto Gewicht
9,8 Kg
Document Uitleg Datum Type