Sinds de introductie in 2003 wordt de Siegfried Reference monoblokversterker van VTL erkend als de leider in de wereld van krachtige versterkers, zowel wat betreft gebruiksgemak als muzikaliteit. De Siegfried-versterkers staan ​​bekend als de eerste buizenversterker die gebruik maakt van echte Auto Bias en Fault Sensing, evenals van nauwkeurig geregelde voedingstechnologie, en hebben de loyaliteit en waardering gewonnen van serieuze muziekliefhebbers over de hele wereld.
De nieuwe Siegfried Reference-monoblokken krijgen nog meer sonische voordelen met een kortere, snellere en volledig gebalanceerde negatieve feedbacklus, zonder globale negatieve feedback. Het resultaat is een versterker die zelfs onder de meest veeleisende belastingen stabiel blijft.
Een andere nieuwe functie is een door de gebruiker aanpasbare dempingsfactor-feedbackregeling waarmee de gebruiker de uitgangsimpedantie van de versterker kan aanpassen door de hoeveelheid negatieve feedback te variëren. De impedantie kan nu nauwkeurig worden ingesteld om aan de smaak van de luisteraar te voldoen en om de controle over de luidsprekerbelastingen te verbeteren voor de beste prestaties.
Met deze nieuwe versie kun je zelfs bij luisteren op een laag niveau genieten van de nuances en microdynamiek van muziek. De Siegfried II kan met gemak worden opgeschaald van de kleinste intieme uitvoeringen tot de grootste orkestfanfares. Het biedt de perfecte balans tussen schijnbaar eindeloos gewicht en autoriteit, en moeiteloze finesse.
Technische kenmerken
Eindversterker
Ingangsgevoeligheid
Variable between 1-2V, depending upon DF setting
Ingangsimpedantie
45kΩ
Uitgangsimpedantie
Tetrode: 650W, Triode: 330W Into 5Ω
Signal to Noise Ratio (S/N)
-110dB, 120 Hz
Aanbevolen versterkervermogen
Idle = 600W, Full power = 1500W
Afmetingen ingepakt
Breedte:
Hoogte:
Diepte:
Afmetingen uitgepakt
Breedte: 292 mm
Hoogte: 610 mm
Diepte: 610 mm
Bruto Gewicht
147 Kg
Netto Gewicht
90 Kg
Document Uitleg Datum Type