De ESL 2812 is geheel nieuw ontworpen met de toepassing van het kenmerkend mylar membraam, deze elektrostatische luidspreker bestaat uit 4 elementen, terwijl alle circuits en componenten op subtiele wijze zijn verbeterd. De authentieke ESL ervaring met een hedendaagse uitstraling.
De technische ingenieurs hebben het voedingsgedeelte en met name de stators voorzien van een dun laagje koper om een beter geleidend patroon te bieden. Samen met de geleidende coating met behulp van een specifieke spuittechniek, hebben deze nieuwste versie van de QUAD elektrostaten veel meer vermogen en een prachtige bijkomstigheid, De ESL'S kunnen luider spelen zonder afbreuk aan het geluid .
Om de QUAD ESL2812 te laten onderscheiden van zijn voorgangers zijn er vele cosmetische veranderingen toegepast die het geluid aanmerkelijk ten goede komt. Naast het nieuwe grilldoek zijn er bijpassende piano gelakte in het rosewood gefineerde panelen, deze zijn zowel aan de bovenkant als aan de zijkanten toegepast. Het QUAD logo is met goudlakverf afgewerkt.
De ongelooflijke nauwkeurigheid van het volledige bereik en het luisterplezier met het verrassend realisme, sluit uw ogen en waan u bij menig concert. Laat u meevoeren op de klanken van de muziek. Kortom neem de tijd en ervaar de QUAD ESL 2812.
Technische kenmerken
Floor standing dipole with 3 degree fixed tilt,
Multiple Electrostatic Drive Membranes
Progressive Concentric Rings
Ingangsgevoeligheid
1.5mbar Per Volt Referred To 1m
(86 dB/2.83 V RMS Equivalent)
Ingangsimpedantie
8 Ohms Nominal
4-15 Ohms
Luidsprekeraansluiting
1 paar draai/steek aansluiting
Enclosure Type
open behuizing
Drivers
4 membrane panels
Frequency Response
37Hz - 21kHz (-6dB)
33Hz - 23kHz (useable)
Aansluit vermogen
6W
Afmetingen ingepakt
Hoogte:
Breedte:
Diepte:
Afmetingen uitgepakt
Hoogte: 1070mm
Breedte: 690mm
Diepte: 380mm
Bruto Gewicht
40kg
Netto Gewicht
35kg
Document Uitleg Datum Type
Prijslijst
.pdf