Stap in de wereld van de meest natuurgetrouwe elektrostatische luidsprekers, door velen beschouwd als de meest nauwkeurige en zuiverste in zijn soort. Laat u meevoeren sluit uw ogen en waan u als ware het dat u bij de orkestuitvoeringen zelf aanwezig bent. Beluister in uw eigen ruimte de plaatsing van het orkest.
De QUAD 2912 is opnieuw ontworpen met de technieken uit de jaren 50, maar aangevuld met hedendaagse componenten waardoor de pure perfectie van de originele QUAD sound bewaard blijft. De uiterlijke kenmerken van de QUAD elektrostaten zijn naar hedendaags design aangepast.
De ESL 2912 is geheel nieuw ontworpen met het kenmerkend mylar membraam, terwijl alle circuits en componenten op subtiele wijze zijn verbeterd. Het resultaat is dan ook ongelooflijk. De authentieke ESL ervaring met een hedendaagse uitstraling.
De ongelooflijke nauwkeurigheid van het volledige bereik en het luisterplezier met het verrassend realisme, sluit uw ogen en waan u bij menig concert. Laat u meevoeren op de klanken van de muziek. Kortom neem de tijd en ervaar de QUAD ESL 2812.
Technische kenmerken
Floor standing dipole with 3 degree fixed tilt
Multiple Electrostatic Drive Membranes
Ingangsgevoeligheid
1.5m bar Per Volt Referred To 1m
(86 dB/2.83 V rms Equivalent)
Ingangsimpedantie
8 Ohms Nominal
Luidsprekeraansluiting
1 paar draai/steek aansluiting
Drivers
4 x Bass en 2 Mid panelen
Frequency Response
37Hz - 21kHz (-6dB)
28Hz - 23kHz (useable)
Aansluit vermogen
6W
Afmetingen ingepakt
Breedte:
Hoogte:
Diepte:
Afmetingen uitgepakt
Hoogte: 1470mm
Breedte: 690mm
Diepte: 380mm
Bruto Gewicht
55
Netto Gewicht
42
Document Uitleg Datum Type
Prijslijst
.pdf