VTL MB-185 III Lifestyle image
In navolging van de MB-450 Series III heeft het MB-185 Series III Signature monoblok dezelfde technologische verbeteringen ondergaan. De upgrade naar het Series III-platform is uitgebreid met een volledige werking van het signaalpad en zijn de allernieuwste functies toegevoegd, terwijl de gebruiksvriendelijkheid van het vorige model behouden is gebleven, zoals de automatische buisvoorspanning en de alom geprezen uitgebreide foutdetectie.
VTL MB-185 III Lifestyle image
Nieuw is een kortere, snellere en volledig gebalanceerde negatieve feedbacklus, zonder mondiale negatieve feedback. Het resultaat is een versterker die zelfs onder de meest veeleisende belastingen stabiel blijft. Een andere belangrijke verandering aan de MB-185 is de overstap naar EL-34 buizen. De EL-34's worden al lang bewonderd om hun rijke, natuurlijke en open geluid en brengen een onderscheidende nieuwe sonische signatuur naar de versterker die de integratie en innerlijke details van muziek benadrukt.
VTL MB-185 III Lifestyle image
Nog een belangrijke ontwikkeling, de uitgangstransformator is volledig opnieuw ontworpen en zorgvuldig afgestemd om de zuiverheid van het middenbereik en de snelle, strakke bas van EL34's aan te vullen. Er is ook een door de gebruiker zelf in te stellen damping factor feedback-regeling waarmee de gebruiker de uitgangsimpedantie kan aanpassen.
VTL MB-185 III Lifestyle image
De 4 instellingen zijn: LOW – Laagste dempingsfactor, goede luidsprekercontrole, meest natuurlijke geluid.
MED – Betere luidsprekerbediening, met enige impact op de geluidskwaliteit.
HI – Beste luidsprekerbediening, met iets meer impact op de geluidskwaliteit, maar op luidsprekers die controle nodig hebben, is de sonische verbetering duidelijk
MAX – Maximale dempingsfactor, maar sonische impact is merkbaar.
Technische kenmerken
Eindversterker
Ingangsgevoeligheid
Variable between 1-2V, depending upon DF setting
Ingangsimpedantie
45kΩ
Uitgangsimpedantie
Tetrode: 225 Watts, Triode: 140 Watts Into 5Ω
Signal to Noise Ratio (S/N)
225W Tetrode & 140W Triode: -90dB, 120Hz
Aanbevolen versterkervermogen
Idle = 270W, Full power = 550W
Afmetingen ingepakt
Breedte:
Hoogte:
Diepte:
Afmetingen uitgepakt
Breedte: 470 mm
Hoogte: 230 mm
Diepte: 457 mm
Bruto Gewicht
45.4 Kg
Netto Gewicht
38.5 Kg
Document Uitleg Datum Type