VTL MB-450 III Lifestyle image
De nieuwe Series III-versie van het al lang bestaande MB-450-platform biedt een volledige werking van het gehele signaalpad. Upgrades omvatten een volledig gebalanceerde differentiële ingangstrap die een differentiële fasesplitter aanstuurt en een push-pull uitgangstrap met lagere impedantie met een dramatisch verbeterde, volledig gebalanceerde en verbeterde gekoppelde uitgangstransformator.
VTL MB-450 III Lifestyle image
De innovatieve techniek van VTL brengt de legendarische sonische prestaties van het eerbiedwaardige 450 Signature-platform naar nog grotere hoogte.
De nieuwe MB-450 III Signature monoblokken krijgen nog meer sonische voordelen met een kortere, snellere en volledig gebalanceerde negatieve feedbacklus, zonder globale negatieve feedback.
VTL MB-450 III Lifestyle image
Het resultaat is een versterker die onder de meest veeleisende belastingen stabiel blijft. Een andere nieuwe functie is de door gebruiker aanpasbare dempingsfactor. De impedantie kan nu nauwkeurig worden ingesteld om aan de smaak van de luisteraar te voldoen en om de controle over de luidsprekerbelastingen te verbeteren voor de beste prestaties.
VTL MB-450 III Lifestyle image
De 4 mogelijke instellingen zijn: LOW – Laagste dempingsfactor, meest natuurlijke geluid.
MED – Betere luidsprekerbediening, met enige impact op de geluidskwaliteit.
HI – Beste luidsprekerbediening, met iets meer impact op de geluidskwaliteit, maar op luidsprekers die controle nodig hebben, is de sonische verbetering duidelijk
MAX – Maximale dempingsfactor, maar sonische impact is merkbaar
Technische kenmerken
Eindversterker
Ingangsgevoeligheid
Variable between 1-2V, depending upon DF setting
Ingangsimpedantie
45kΩ
Signal to Noise Ratio (S/N)
450W Tetrode & 200W Triode: -110dB, 120Hz
Aanbevolen versterkervermogen
Idle = 300W, Full power = 1000W
Afmetingen ingepakt
Breedte:
Hoogte:
Diepte:
Afmetingen uitgepakt
Breedte: 470 mm
Hoogte: 230 mm
Diepte: 457 mm
Bruto Gewicht
50 Kg
Netto Gewicht
42 Kg
Document Uitleg Datum Type