VTL S200 Lifestyle image
De nieuwe S-200 eindversterker is door de nieuwste technologie van VTL ontwikkeld in een ruimtebesparend enkel chassisontwerp. Met onderdelen van topkwaliteit, een volledig uitgebalanceerd ontwerp en innovatieve techniek biedt de S-200 eindversterker een luisterervaring die ongeëvenaard is voor deze prijs. Deze stereoversterker van 200 watt/kanaal zit boordevol technologie waar VTL jarenlang aan heeft gewerkt.
VTL S200 Lifestyle image
De S-200 eindversterker is voorzien van de SmartTube-technologie van VTL met automatische bias-aanpassing en foutdetectie, waardoor deze versterker vooral welkom is bij muziekliefhebbers die waarde hechten aan gebruiksgemak. Met de S-200 hoeft u niet meer te raden wanneer er een buis vervangen moet worden.
VTL S200 Lifestyle image
Er zijn 3 mogelijke instellingen:
LOW – Laagste dempingsfactor, goede luidspreker controle, meest natuurlijke geluid.
MED – Betere luidsprekerbediening, met enige impact op de geluidskwaliteit.
HI – De beste luidsprekerbediening, met iets meer impact op de geluidskwaliteit, maar op luidsprekers die controle nodig hebben, is de sonische verbetering duidelijk
VTL S200 Lifestyle image
De wendbaarheid en snelheid van de versterker, de zeer lage ruisvloer en het vermogen om een ​​breed scala aan luidsprekers aan te sturen zijn onderscheidende kenmerken die weinig andere buizenversterkers in deze prijscategorie kunnen bieden. Combineer hem met de TL5.5 Series II-voorversterker van VTL voor een van de meest meeslepende en verleidelijke geluiden die verkrijgbaar zijn in zijn soort.
Technische kenmerken
Eindversterker
Ingangsgevoeligheid
Variable between 700mV and 1.6V, depending upon DF setting
Ingangsimpedantie
45kΩ
Signal to Noise Ratio (S/N)
-110dB, 120 Hz
Aanbevolen versterkervermogen
Idle = 330W, Full power = 1000W
Afmetingen ingepakt
Breedte:
Hoogte:
Diepte:
Afmetingen uitgepakt
Breedte: 470 mm
Hoogte: 230 mm
Diepte: 457 mm
Bruto Gewicht
54 Kg
Netto Gewicht
47.6 Kg
Document Uitleg Datum Type