VTL TL-6.5 Lifestyle image
Meer dan zeven jaar na de introductie van de TL6.5 Signature Preamplifier die alom werd geprezen, presenteert VTL een aanzienlijk herziene versie, de TL6.5 Series II. Het nieuwe model bevat tal van circuitverbeteringen met behoud van de beste elementen van het TL6.5-platform. De hoog aangeschreven gebruikersinterface van het TL6.5-platform staat bekend om zijn intuïtieve functionaliteit en gebruiksgemak, met volledig functionele afstandsbediening en een volledig bidirectionele RS-232-bedieningsinterface voor verbeterde compatibiliteit met moderne thuisbioscoopsystemen.
VTL TL-6.5 Lifestyle image
De nieuwe versie is voorzien van een uitgebreid herziene voeding op basis van de huidige shuntregulatortechnologie die de impact op het audiosignaal minimaliseert. Een veel nauwkeurigere vermogensregeling zorgt voor een aanzienlijk betere onderdrukking van ruis en AC-fluctuaties. De volledig opnieuw ontworpen stroomversterkingstrap maakt gebruik van nieuw beschikbare FET-technologie die is ontwikkeld voor groene technologieën zoals zonnepanelen en elektrische auto's die een normaal ingeschakelde status vereisen.
VTL TL-6.5 Lifestyle image
In tegenstelling tot MOSFET's waarop een vooroordeel moet worden uitgeoefend, werken normaal ingeschakelde apparaten meer als vacuümbuizen in de audio-eindtrap, met eenvoudigere circuits die continu stroom geleiden, wat resulteert in een meer buisachtig geluid. Ook inbegrepen in de upgrade zijn opnieuw ingesproken condensatoren van audiofiele kwaliteit en extra bypassing.
VTL TL-6.5 Lifestyle image
Verbeteringen aan de TL-6.5 II resulteren in een algeheel meer klankmatig buizen karakter, met meer gedefinieerde beelden in de luisterruimte, een hoger niveau van innerlijke details en een drastisch verbeterde mid-bass en midrange. De TL6.5 Series II is een uitzonderlijke match met alle andere Signature-producten van VTL.
Technische kenmerken
Voorversterker
Analoge ingangen
3 pairs balanced/XLR or RCA single-ended, 5 pairs single-end
Ingangsimpedantie
Balanced: 112kΩ (36kΩ min)
Single ended: 54kΩ (18kΩ min)
Uitgangsimpedantie
50Ω (500Ω @ 20Hz)
Frequency Response
10Hz – 200kHz, into 5kΩ 1000pF load
uitgangsvermogen
150W
Frequency Response
10Hz – 200kHz, into 5kΩ 1000pF load
Afmetingen ingepakt
Breedte:
Hoogte:
Diepte:
Afmetingen uitgepakt
Breedte: 444.50 mm
Hoogte: 153.00 mm
Diepte: 444.50 mm
Bruto Gewicht
25.85 Kg
Netto Gewicht
20.86 Kg
Document Uitleg Datum Type