VTL TP-6.5 Lifestyle image
De TP-6.5 Series II Signature Phono-voorversterker verlegt de analoge grenzen nog verder en maakt gebruik van de nieuwste innovaties van VTL. Het resultaat is een phonotrap die de prestaties van zijn voorganger aanzienlijk verbetert. De phonotrap maakt gebruik van hybride JFET/buisschakelingen voor een stille werking, meerdere ruisarme cascaderegelaars en afgeschermde voedingen voor meer dynamiek, nauwkeurige 4-hoekige passieve RIAA-egalisatie en 68dB versterking van de gebalanceerde uitgangen.
VTL TP-6.5 Lifestyle image
In het ontwerp van de TP-6.5 II is het gebruik van de shuntregelaar in de voeding, die superieure regulatie en rimpelonderdrukking biedt en de sonische impact op het audiosignaal minimaliseert als gevolg van verlaagde versterking in de regelaar. Het resultaat is een merkbare vermindering van achtergrondgeluid, wat bijdraagt aan de stabiliteit en een betere afbakening van het middenbereik en de middentonen. Er is meer lucht rond de stemmen, meer finesse, extensie en nuances - wat een algeheel meer levensechte indruk geeft.
VTL TP-6.5 Lifestyle image
De nieuwe gelcondensatortechnologie, is de sleutel tot de doorbraak in de actieve MC-trap van de TP6.5 II en draagt direct bij aan het opmerkelijke lagere geluidsniveau en het vermogen om cartridges met een zeer lage output te verwerken. De TP-6.5II biedt ook een hoogwaardige transformator Moving Coil step up optie, zowel om een geluidsarme MC step up te bieden, als een tweede MC trap.
VTL TP-6.5 Lifestyle image
De transformator maakt het ook mogelijk om de cartridge via de transformator te laden, in plaats van via de laadweerstand, waardoor zoveel mogelijk van het beschikbare signaal van deze cartridges behouden blijft. Schakelen tussen de ingangen gebeurt pas nadat het signaal is versterkt, waardoor signaalverliezen worden vermeden die inherent zijn aan het rechtstreeks schakelen van het fragiele MC-signaal van de cartridge. Deze optie biedt de maximale flexibiliteit bij het hanteren van meerdere MC-cartridges en armen.
Technische kenmerken
Phono Voorversterker
Analoge ingangen
2 pairs single-ended/RCA
Ingangsimpedantie
MC: 100Ω, 250Ω, 470Ω, 1kΩ, 2.5kΩ, 4.7kΩ, 47kΩ, User Defined
MM: 10kΩ, 22kΩ, 47kΩ, User Defined
Gain (Max)
MC: 62dB single ended, 68dB balanced
MM: 35dB single ended, 40dB balanced
Frequency Response
1Hz – 100kHz
Channel Separation
>70dB @ 1kHz (>65dB @ 20kHz)
Afmetingen ingepakt
Breedte:
Hoogte:
Diepte:
Afmetingen uitgepakt
Breedte: 444.50 mm
Hoogte: 120,60 mm
Diepte: 444.50 mm
Bruto Gewicht
22.72 Kg
Netto Gewicht
19.5 Kg
Document Uitleg Datum Type